Catering

Yorick van Baarsel New Fork

Interview New Fork

'Personeelstekort houdt voorlopig nog aan'

Horeca- en cateringbedrijven hebben de afgelopen twee jaar flink wat voor de kiezen gekregen. Meegaan met en inspelen op ontwikkelingen is volgens Yorick van Baarsel van New Fork belangrijk om te overleven. “Je moet aan de slag met data en informatie én met automatisering. Voorlopig houdt de krapte op de arbeidsmarkt nog wel aan.”
16 Februari 2022
Boerenbusiness

Interview Catering

24/7-aanbod met nieuw cateringconcept Grab &Co

Stampvolle bedrijfsrestaurants hadden in maart vorig jaar van de een op de andere dag geen klanten meer. Nu kantoren weer drukker worden, wordt duidelijk dat dagelijks met alle collega's aanschuiven voor de lunch er niet meer inzit. Een aantal dagen per week thuiswerken, lijkt een blijvertje. Cateraar Leo - Love Good Food komt daarom samen met de zakelijke boodschappenbezorger Telesuper met een nieuw cateringconcept: Grab &Co.
1 Juli 2021
maaltijdbezorging Uber Eats

Achtergrond Bedrijfscatering

Cateraar verlegt focus van kantine naar thuiswerker

De bedrijfskantine draait sinds corona op een laag pitje. Cateraars zijn naarstig op zoek naar nieuwe kanalen om de thuiswerkers te bereiken met koffie, lunches en snacks. Daarbij zijn de pijlen onder meer gericht op de horeca. Een trend die al langer gaande was, maar nu in een stroomversnelling komt.
3 Juni 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden