Interview met de CEO van ...

Van Oers United

Interview Van Oers United

'Met inzet op bio-groente dragen we steentje bij'

'Het gaat goed bij Van Oers United', zo schreef de groenteleverancier in een persbericht. Het heeft afgelopen periode een nieuw maïsconcept gelanceerd, in Senegal een nieuwe biologische boerderij gebouwd, een consumentenonderzoek laten uitvoeren en het managementteam versterkt. In een gesprek met algemeen directeur Arno van Dongen gingen we in op al die ontwikkelingen én op de verdere toekomstplannen.
1 Juli 2021
supermarkt Boerenbusiness

Interview Frank Klören

'Er is en blijft ruimte voor discountformule als Boni'

Afgelopen jaar kregen vrijwel alle retailers te maken met een opleving in de omzet als gevolg van de maatregelen rondom de coronapandemie. Zo ook supermarktketen Boni. Tegelijkertijd is dit juist het moment om je te onderscheiden van de rest. Immers, de concurrentie is groot. Ook bij de discounters. Frank Klören, CFO van Boni Supermarkten, vertelt in een interview met Foodbusiness meer over de strategie, de doelstellingen en de kernwaarden. “Met hard werken en creatief denken is en blijft er ruimte voor een discountformule als Boni.”
18 Juni 2021
Wim Betten Cono Kaasmakers

Interview Wim Betten

'Innovatie is must om aan wens consument te voldoen'

Cono Kaasmakers kiest sinds Pasen in bijna alle kazen voor vegetarisch stremsel. Dat liet het medio maart weten. Waarom? Inspelen op de wensen van de consument. 'Innovatief denken is een must om aan de wensen van de consument te kunnen blijven voldoen', vertelt directeur Wim Betten in een interview met Foodbusiness. Welke kansen en uitdagingen ziet hij nog meer in de foodsector? En hoe wordt een goede balans gehouden tussen luisteren naar de leden-melkveehouders en de consument?
7 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden