Melkprijs Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil NutriDutch

Nieuws Melk

Vreugdenhil neemt fabriek NutriDutch over

Vreugdenhil Dairy Foods heeft NutriDutch uit Putten overgenomen. Dit bedrijf, waar producten voor de voedingsmiddelenindustrie werden gemaakt, ging eind 2021 failliet. Vreugdenhil wil zich met de nieuwe aanwinst vooral gaan richten op het produceren van hoogwaardige nutritionele producten.
21 Februari 2022
Vreugdenhil

Nieuws Vreugdenhil

Vreugdenhil neemt nieuwe droogtoren in gebruik

Na veertig jaar heeft Vreugdenhil Dairy Foods de oudste sproeidroogtoren van de melkpoederfabriek in Gorinchem vervangen. Woensdag 15 december is de nieuwe droogtoren in gebruik genomen.
15 December 2021
Vreugdenhil

Nieuws Melk

Opnieuw meer winst voor Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods heeft zich in 2020 opnieuw verbeterd ten opzichte van het voorgaande jaar. Zowel de omzet en winst als de uitbetaalde melkprijs stegen, meldt de onderneming.
6 September 2021
Vreugdenhil

Nieuws Vreugdenhil

Vreugdenhil wil 'van gras tot glas' duurzaam zijn

Zuivelaar Vreugdenhil Dairy Foods heeft afgelopen jaar grote stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Zo is de uitstoot van het transport fors gedaald en zijn alle daken voorzien van zonnepanelen. Om de goede flow vast te houden, heeft Vreugdenhil besloten om de duurzaamheidsambitie voor komende jaren te herformuleren. Het bedrijf wil tegen 2050 CO2-neutraal zijn in de gehele keten: van gras tot glas.
31 Mei 2021
Vreugdenhil

Nieuws Jaarcijfers

Riante winsttoename voor Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods zag de winst het afgelopen jaar aanzienlijk toenemen. Ook de omzet steeg. Daarmee laten de resultaten van de melkpoederproducent een verbetering zien vergeleken met de mindere cijfers in 2018.
3 November 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden
X

Ontvangt u onze nieuwsbrief al?

Elke ochtend de laatste marktonwikkelingen

o.a. Zuivel, Vlees, Granen, Suiker, Cacao & Oliën