Shutterstock

Nieuws Samenwerking

Limgroup en sterrenchef Brienen slaan handen ineen

7 April 2021 - Kimberly Bakker

Sterrenchef René Brienen gaat de asperges van veredelaar Limgroup uit Horst promoten. Dat maken beide partijen op dinsdag 6 april bekend. De chef van Brienen aan de Maas is daarmee de eerste ambassadeur van Limgroup.

Veredelaar Limgroup uit Horst en sterrenchef René Brienen maken bekend de handen ineen te slaan. Brienen wordt namelijk de eerste ambassadeur van Limgroup. Als ambassadeur zal de sterrenchef van Brienen aan de Maas zich inzetten om de asperges van Limgroup op zo veel mogelijk plekken te promoten. "Een tour door Europa zit er dit jaar niet in, maar de hoofdstad is wel al aangedaan. Samen met Huub Stapel zijn daar de eerste asperges gebracht", zo melden de partijen in een persbericht.

Vlogs maken
Naast de fysieke promotie van de asperges, zal Brienen ook vlogs maken tijdens het aspergeseizoen. "Deze vlogs zullen via sociale media verspreid worden. Hiermee willen we de asperges letterlijk en figuurlijk in de spotlights zetten."

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is content coördinator bij Foodbusiness. In haar dagelijkse leven speelt sport een belangrijke rol en voeding is voor een optimale prestatie uiteraard van groot belang. Met analyses over bijvoorbeeld de grondstoffenmarkt, achtergronden bij het nieuws en interviews met startups geeft ze duiding aan de gehele ‘foodbusiness’.

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden