Max&Bien

Max&Bien

Interview Max & Bien

'We willen ons merk eerst in eigen land uitbouwen'

De plantaardige kazen van Max&Bien, een merk dat Jobien Groen en Maxine Agyeman drie jaar geleden opgezet hebben, zijn sinds kort te vinden bij verschillende Foodmarkets van Jumbo, diverse winkels van De Zuivelhoeve en zo’n 35 onafhankelijke speciaalzaken. Er wordt ook vanuit het buitenland flink getrokken aan de twee ondernemers, die op traditionele wijze kaas willen produceren.
14 December 2021
kaas Jumbo Max&Bien

Nieuws Max&Bien

Vegan kazen van Max&Bien naar Jumbo Foodmarkt

De vraag naar vegan kazen voor de retail neemt hard toe. Start-up Max&Bien besloot drie jaar terug in te spelen op die vraag door volledig in te zetten op de productie van unieke vegan kazen. En met succes. Naast het winnen van twee prijzen, ligt het nieuwe assortiment van Max&Bien vanaf zaterdag 2 oktober in de schappen van Jumbo Foodmarkt in Groningen. “Later deze maand volgt ook de introductie bij de Jumbo Foodmarkt in Amsterdam-Noord”, zo schrijven initiatiefnemers. Maxine Agyeman en Jobien Groen.
2 Oktober 2021
Max&Bien Plantaardig eiwit

Nieuws Max&Bien

Max&Bien heeft primeur op kaasgebied

Een volledig plantaardig kaaswiel met paraffine coating. Het bestond tot vandaag nog nergens ter wereld. Het Nederlandse bedrijf Max&Bien brengt daar verandering in. Dat maakt het dinsdag 29 juni bekend. “Onze missie is om mensen te inspireren om vaker plantaardige producten te eten. We willen laten zien dat kaasvervangers minstens zo lekker kunnen zijn”, stelt Jobien Groen, een van de twee oprichters van Max&Bien.
29 Juni 2021

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox