DCA Multimedia

Boerenbusiness

Foodbusiness VACATURE

Leren bij een snelgroeiend ICT mediabedrijf?

Ben jij op zoek naar een leuke stage? Wij van DCA-ICT hebben per direct weer plek voor een stagiair die ons komt ondersteunen in ons ICT-team.
1 Maart 2022
financieel beurs

Aangeboden door DCA Multimedia

Honger bij ondernemers naar data grondstoffen

DCA MultiMedia B.V., de uitgever van Boerenbusiness.nl en Foodbusiness.nl, ziet in alle schakels van de agrofoodketen de honger naar marktinformatie- en data toenemen: van de agrarische ondernemer in de afzet van bijvoorbeeld aardappelen, melk en varkens tot en met de inkopers van foodbedrijven.
31 Januari 2022
Boerenbusiness

Nieuws vacature

Gezocht: online marketeer met een creatieve blik

Krijg jij een kick van het creëren van de optimale customer journey? En ben je een ster in het vertalen van out-of-the box ideeën naar conversiegerichte marketingoplossingen? Dan hebben wij bij DCA Multimedia een vacature die perfect bij jou past! Ter versterking van ons marketingteam zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega op de afdeling Customer Experience.
10 Juni 2021
Boerenbusiness

Nieuws Vacature

Ben jij ons nieuwe commerciële talent?

Ben jij thuis in de agri- en foodsector, een échte duizendpoot en krijg je energie van commerciële kansen? Dan hebben wij bij DCA Multimedia een vacature die perfect bij jou past! Ter versterking van ons salesteam zijn we per direct op zoek naar een nieuwe collega op de afdeling Customer Experience.
26 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden