Carlsberg

Nieuws Ondernemen

Mondelēz haalt Cees 't Hart binnen als bestuurder

25 Juli 2023 - Redactie Foodbusiness

Cees 't Hart is door voedselgigant Mondelēz International benoemd tot lid van de raad van bestuur van het bedrijf. De oud-topman van FrieslandCampina is geen onbekende in de branche, hij is inmiddels ruim dertig jaar werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie.

Sinds 2015 was 't Hart werkzaam als CEO van de Deense bierbrouwer Carlsberg. Begin dit jaar kondigde hij aan na het derde kwartaal van 2023 te vertrekken, tot verdriet van de brouwerij. Zij noemden 't Hart een 'katalysator voor prestaties, die uitstekende resultaten heeft behaald, een echte leider is en zorgde voor de succesvolle strategische transformatie van de Carlsberg Group'.

Bij Mondelēz gaat deze week de vlag uit. "We zijn verheugd Cees welkom te heten in onze raad van bestuur. Zijn uitgebreide ervaring met het bouwen van lokale en internationale merken maakt hem van onschatbare waarde voor ons bedrijf", aldus de uit België afkomstige Dirk Van de Put, CEO en voorzitter van de raad van bestuur van Mondelēz International in een persbericht.

't Hart was voor zijn aantreden bij Carlsberg zeven jaar lang CEO bij FrieslandCampina en daarvoor bekleedde hij diverse functies binnen Unilever.

Mondelēz is een mondiaal bedrijf dat actief is in ruim 150 landen. Merken als Oreo, LU, en Toblerone behoren tot het portfolio. Met de komst van 't Hart is de raad van bestuur van Mondelēz gegroeid naar tien leden.

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Nieuws Ondernemen

FrieslandCampina en Mondelēz werken samen

Analyse Ondernemen

Bij Mondelēz is vertrekken uit Rusland geen optie

Nieuws Bedrijven

Mondelēz wil Europese prijzen verder verhogen

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden