Hadrian / Shutterstock.com

Nieuws Financiering

Lazy Vegan haalt half miljoen op

28 Juni 2022 - Max van der Heijden

De Amsterdamse startup Lazy Vegan heeft een half miljoen euro aan groeigeld opgehaald. Het is de tweede keer dat het bedrijf €500.000 ophaalt, in april vorig jaar gebeurde dat ook. 

Lazy Vegan, dat panklare vegetarische maaltijden maakt, krijgt de tweede financiële injectie van het Goeie Grutten Impact Fonds en Fair Capital Partners. Het bedrijf dat in 2019 is opgericht wil met het geld de naamsbekendheid in Nederland en het Verenigd Koninkrijk verbeteren en uitbreiden naar België en Duitsland. 

Landelijk verkrijgbaar
Dankzij de vorige investeringsronde kon de startup vorig jaar naar eigen zeggen flink groeien. De maaltijden van Lazy Vegan liggen inmiddels in de schappen van Albert Heijn en Jumbo en zijn online te verkrijgen bij Crisp en flitsbezorgers Getir en Flink. In het Verenigd Koninkrijk wordt het merk verkocht bij supermarktketens Sainsbury's en Waitrose. 

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Max van der Heijden

Max schrijft over de grondstoffenmarkten en alles wat daarmee te maken heeft. Zijn focus ligt vooral op granen, koffie en cacao. Ook is hij iedere ochtend vroeg uit de veren om de marktstarter op papier te zetten. Max houdt van koken, eten en reizen.

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden