GastVrij Rotterdam

Zout

Nieuws Gastvrij Rotterdam

'Minder Zout, Meer Smaak'-challenge moet inspireren

De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert de zoutinname niet boven de vijf gram per persoon, per dag uit te laten komen. In Nederland hanteert het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu een grens van zes gram. Dat niveau halen we echter bij lange na niet. De ‘Minder Zout, Meer Smaak’-challenge op Gastvrij Rotterdam moet inspiratie bieden.
21 September 2021
rundvlees Kalfsvlees

Nieuws GastVrij Rotterdam

Glazen Kalf promoot de consumptie van kalfsvlees

Longhaas, lever, zwezerik en sukade. Het zijn de onderdelen van het kalf waar de finalisten van Het Glazen Kalf 2021 een hoofdgerecht voor vier personen van moeten fabriceren. Deze wedstrijd wordt al 23 jaar lang georganiseerd door VanDrie Group. Het doel? De consumptie van kalfsvlees promoten. En dat is hard nodig, want de kalverhouderij in Nederland ligt onder een vergrootglas.
21 September 2021
GastVrij Rotterdam

Nieuws Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam van start: 'Blij dat het weer mag'

Horecabeurs Gastvrij Rotterdam is maandag 20 september in Ahoy Rotterdam afgetrapt. Op deze beurs komen horeca, retail, foodservice en catering samen tot en met 22 september. Veel bezoekers zijn blij dat het weer 'mag'. Ook Roy Koppe van Van Geloven (de producent van onder meer Van Dobben Kroketten en Mora). 'Moet ik schreeuwen om te laten zien hoe blij ik ben. De horecasector is echt een sector van ontmoeten, bieren en bitterballen.'
20 September 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden