Staking

supermarkt Spanje

Nieuws Spanje

Spaanse voedselketen staat op scherp

De vele onzekerheden op de wereldmarkt, deels veroorzaakt door de oorlog tussen Oekraïne en Rusland, zet de Spaanse voedselketen op scherp. Zo is het land een grote importeur van granen en zonnebloemolie uit de conflicterende gebieden. Maar ook kampt Spanje met diverse stakingen, zowel van boeren als vrachtwagenchauffeurs.
5 April 2022
Heineken

Nieuws Heineken

Werknemers van Heineken leggen het werk neer

Werknemers van verschillende brouwerijen van Heineken leggen vanaf vrijdag het werk neer. Zij zijn het niet eens met het cao-voorstel dat de multinational heeft gedaan. 'Het aanbod ligt ver beneden het inflatieniveau. Verder ontbreekt een goede regeling om eerder te kunnen stoppen met werken en mist een betere reiskostenvergoeding', geeft Niels Suijker, bestuurder van FNV Voedingsindustrie, aan.
13 Januari 2022
cargill

Nieuws Cargill

Cargill willigt vrijwel alle wensen werknemers in

Voedingsmiddelengigant Cargill heeft een akkoord bereikt met de vakbonden en de werknemers in Nederland over een nieuw CAO. Hiermee is de staking, die sinds maandag 18 januari werd gevoerd bij vier productlocaties van het bedrijf, vlak voor het afgelopen weekend beëindigd.
26 Januari 2021
cargill

Nieuws Food

Staking legt fabrieken Cargill plat

De vier Nederlandse fabrieken van het Amerikaanse bedrijf Cargill liggen sinds maandagmiddag 18 januari stil. Werknemers hebben hun werk neergelegd vanwege grote onvrede over de arbeidsvoorwaarden en het uitblijven van een nieuwe cao.
19 Januari 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden