Snacks

Snacks

Interview Van Geloven

Van Geloven groeit in kaas- en vleesloze snacks

Bij Van Geloven groeien de vleesvervangers hard. 'Wij denken dat over vijf jaar de helft van ons assortiment uit vegetarische producten bestaat. De groei versnelt. We voorzien dat snacks zonder vlees een enorme vlucht gaan nemen,' vertelt Leonie Caris, marketingmanager foodservice bij Van Geloven. Op 8 oktober wordt een nieuwe fabriek in Maastricht geopend met een state-of-the art productielijn.
4 Oktober 2021
snoep

Nieuws Snacks

Corona zorgt voor opleving in snoepconsumptie

Nederlanders hebben gedurende de coronacrisis flink meer gesnoept. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van ABN Amro. De bank analyseerde de cijfers van supermarkten, drogisterijen en pompstations. Vooral chocola, winegums en drop waren in trek. En de verwachting is dat de snoepconsumptie komende tijd alleen maar toeneemt, met onder meer de Olympische Spelen en EK-voetbal in aantocht.
7 Juni 2021
chips Snacks

Achtergrond Snacks

We dineren eerder, dus we snacken 's avonds meer

De coronacrisis heeft ons leven behoorlijk veranderd. We konden niet meer uiteten, we moesten ons reisbewegingen beperken en dus werkten we afgelopen jaar vaker thuis. Dat laatste lijkt voor komende jaren overigens gemeengoed geworden. Althans, voor een aantal dagen per week. Dat thuiswerken heeft er ook toe geleid dat we eerder dineren en dat is een kans voor snackfabrikanten, zo stelt marktbureau Mintel. Immers, als we eerder eten en vervolgens voor de tv gaan hangen, dan hebben we later op de avond wel zin in wat lekkers.
31 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden