Lars Fortuin / Shutterstock.com

Nieuws Albert Heijn

Weinig kaas bij Albert Heijn door leveringsprobleem

12 April 2021 - Kimberly Bakker

Consumenten die boodschappen doen bij supermarktketen Albert Heijn kunnen komende tijd lege kaasschappen blijven zien. Door de leveringsproblemen bij Bakker Logistiek zijn de voorverpakte kazen nog steeds moeilijk beschikbaar. Zowel online als offline ervaart Albert Heijn problemen.

Albert Heijn kampt met lege kaasschappen als gevolg van problemen bij Bakker Logistiek. Door een storing zijn leveringsproblemen ontstaan met voorverpakte kaas (denk aan voorgesneden plakken kaas voor op brood, brie en zakjes geraspte kaas). Met name de klanten die online hun boodschappen doen, worden geraakt door de problemen. Echter, ook in de winkels kan een tekort aan kaas ontstaan.

Gehackt
Volgens Omroep Flevoland heeft het te maken met een hack bij Bakker Logistiek. Hierdoor werkte het automatiseringssysteem van het magazijn niet. Het bedrijf hoopt de gevolgen deze week ongedaan gemaakt te hebben. Hoe snel de schappen bij Albert Heijn weer gevuld zijn, is nog niet duidelijk. 

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is content coördinator bij Foodbusiness. In haar dagelijkse leven speelt sport een belangrijke rol en voeding is voor een optimale prestatie uiteraard van groot belang. Met analyses over bijvoorbeeld de grondstoffenmarkt, achtergronden bij het nieuws en interviews met startups geeft ze duiding aan de gehele ‘foodbusiness’.

Nieuws Ondernemen

Ahold Delhaize houdt marges op peil

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden