Shutterstock

Nieuws T. Hasegawa

T. Hasegawa bouwt nieuwe fabriek voor zoete aroma's

1 December 2021 - Rianne Nieuwenhuize

Voedsel- en dranksmaakbedrijf T. Hasegawa verplaatst de productie van het Californische Corona naar Rancho Cucamonga. Hiervoor wordt een nieuwe fabriek gebouwd van 60.000 vierkante meter, bestemd voor de productie van zoete voedsel- en drankaroma’s. De deuren van de fabriek worden in maart 2022 al geopend.

Lees Foodbusiness 14 dagen gratis

Maak gratis én vrijblijvend 14 dagen kennis
met onze marktinformatie

Onbeperkt alles lezen?

Kies het abonnement dat het beste bij u past

  • Toegang tot alle Premium marktinformatie
  • Technische Analyse van grondstoffen en valuta
  • Inzicht in actuele prijzen en noteringen
Voordeligste keuze
Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Door de nieuwe fabriek wordt de productiecapaciteit van T. Hasegawa op de Amerikaanse markt verdubbeld. Het van oorsprong Japanse bedrijf blijft opereren vanuit het Amerikaanse hoofdkantoor in Cerritos. T. Hasegawa is een van de grootste voedingsbedrijven ter wereld en is sinds maart 2000 beursgenoteerd op de aandelenmarkt in Tokio.

Snelle groei
Tom Damiano, CEO van T. Hasegawa: "We hebben de afgelopen jaren organische groei doorgemaakt en zijn onze oorspronkelijke productiefaciliteiten ontgroeid, terwijl we onze ontwikkeling van voedsel- en dranksmaken van wereldklasse blijven uitbreiden. De nieuwe Rancho Cucamonga-locatie is aanzienlijk groter dan onze bestaande Amerikaanse productiefaciliteit in Cerritos. Het wordt een platform voor de snelle groei op de Amerikaanse markt." Het personeelsbestand wordt door de nieuwe fabriek met 30% uitgebreid, voornamelijk ingevuld door medewerkers in research & development en productie. 

Het foodbedrijf wil zijn productiefaciliteit voor hartige smaken in Cerritos ook nog uitbreiden zodra het Rancho Cucamonga-project is afgerond. De nieuwe faciliteit wordt gebouwd met een focus op milieubescherming, en wordt voorzien van luchtreinigings- en filtratiesystemen. 

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden