Timeckert / Shutterstock.com

Nieuws Flink meest gebruikt

Flitsbezorgdiensten steeds bekender

22 Juni 2022

Flitsbezorgers, zoals Gorillas, Flink en Getir, worden steeds bekender en ook steeds vaker gebruikt. Dat meldt het onderzoeksbureau Markteffect. In mei van dit jaar maakte 15% van de Nederlanders gebruik van de diensten van een flitsbezorger, 4% meer dan een half jaar eerder.

Vooral mannen tussen de 18 en 34 jaar maken graag gebruik van de diensten van een flitsbezorger. De reden om een flitsbezorger te gebruiken zijn het niet de deur uit hoeven, de snelheid en het gemak. De meest gebruikte bezorgdienst is Flink. Dat is niet de flitsbezorger die het meest bekend is, dat is namelijk Gorillas. In totaal weet 82% van de Nederlanders wat een flitsbezorger is. Gorillas en Flink zijn het populairst en worden ook het meest gebruikt. Getir volgt met ruime achterstand op de derde plek.

Zo'n 35% van de Nederlanders die al gebruik heeft gemaakt van een flitsbezorger en verwacht dit in de toekomst vaker te gaan doen. Zo'n 27% van de ondervraagden verwacht in de toekomst bij een flitsbezorger de boodschappen te bestellen.

Reageer op dit artikel
Velden met een * zijn verplicht. Bij reageren gaat u akkoord met de algemene forumregels en mogelijke sancties bij overtreding.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf u in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief