Shutterstock

Nieuws Aardappelen

Grote orders van fritesfabrieken voor APH

30 December 2021 - Redactie Foodbusiness

APH Group heeft onlangs meerdere grote contracten binnen gehaald voor de levering van machines voor drie fritesfabrieken in China, Roemenië en Saudi Arabië. APH gaat voor de fabrieken bewaar-, wasserij- en sorteerinstallaties leveren.

Lees Foodbusiness 14 dagen gratis

Maak gratis én vrijblijvend 14 dagen kennis
met onze marktinformatie

Onbeperkt alles lezen?

Kies het abonnement dat het beste bij u past

  • Toegang tot alle Premium marktinformatie
  • Technische Analyse van grondstoffen en valuta
  • Inzicht in actuele prijzen en noteringen
Voordeligste keuze
Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Voor een grote aardappelproducent en verwerker in China gaat het bedrijf een bunkersorteercomplex en een grote bewaring installeren. "De consumptie van frites zit dusdanig in de lift in China, dat onze klant ervoor heeft gekozen om verder te investeren in dit segment van de markt door de fritesproductie uit te breiden", zegt Steven Koop, sales manager engineering bij APH Group in een persbericht. In Roemenië en Saudi Arabië gaat het bedrijf een deel van de machines leveren voor twee nieuw te bouwen fritesfabrieken. Volgens APH Group gaat het in beide landen om de eerste fritesfabrieken.

"De afgelopen maanden is ons team erg druk geweest met de voorbereiding en dus gedetailleerde uitwerking van deze drie grote projecten. Ofwel, er is veel tijd en moeite geïnvesteerd, maar wij zijn dan ook erg verheugd dat wij deze miljoenencontracten hebben kunnen afsluiten", aldus Wytse Oosterbaan, CEO van APH Group. Het komende jaar ziet Oosterbaan met vertrouwen tegemoet, maar hij waarschuwt ook: "De huidige uitdagingen rondom de toelevering van de diverse onderdelen en componenten zullen wellicht nog meer flexibiliteit en creativiteit vragen."

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden