Dutch Food Week

Aangeboden door Dutch Food Week

Foodhelden gezocht met gouden idee KickStartShow

9 November 2021

In de vorige editie van de KickStartShow behaalden de gefermenteerde kool van Sauercrowd, de bonbons van sinaasappelreststromen van BonBorange, een gefermenteerde vissaus van RotterVisch en een overheerlijke veganistische chocoladefudge een podiumplek. Wat is deze editie the next big thing in de wereld van agrifood?

Groen onderwijs kenmerkt zich door innovatie, vernieuwing en creativiteit. Steeds meer studenten zijn al in de schoolbanken ondernemend genoeg om een eigen bedrijf te beginnen. Dutch Food Week wil dit ondernemerschap stimuleren door ze de kans te geven om hun (business)idee, concept of eigen bedrijf te pitchen tijdens de Dutch Food Week KickStartShow.

Een businesspanel, bestaande uit bijzondere ondernemers en experts uit de agrifoodwereld, beoordeelt de ideeën van maximaal vijftien pitchers tijdens de Dutch Food Week KickStartShow op 10 februari 2022 bij Jamfabriek in 's-Hertogenbosch. Slechts drie van de pitchers gaan met een prijs naar huis. Die prijs bestaat uit:

  • Een geldbedrag: €2500, €1500 en €1000
  • Een dagdeel sparren met één van de panelleden
  • Een interview in de studio van Foodbusiness 

Ken jij die foodheld met een goed idee? 
Om mee te kunnen doen, moeten pitchers een studie volgen óf een studie hebben gevolgd (maximaal drie jaar afgestudeerd) die is gerelateerd aan groen onderwijs.

Ken jij de foodheld met hét gouden idee? Tip hem of haar dan over onze KickStartShow!

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@dutchfoodweek.nl met daarin:

  • Contactgegevens
  • Korte uitleg over 'het gouden idee'
  • Korte motivatie om mee te doen aan de KickStartShow

Je kunt contact opnemen via 06 - 1587 4254 voor aanvullende vragen of suggesties. 

Foodconnectors van de Toekomst
De Dutch Food Week KickStartShow wordt georganiseerd in samenwerking met GroenPact en behoort tot het programma 'Foodconnectors van de Toekomst'. Samen willen we de aantrekkingskracht van de groene sector vergroten en de boer-burgerrelatie versterken.

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden