Shutterstock

Nieuws Bedrijven

Smaakspecialist investeert met Seamore in zeewier

28 Juni 2022 - Max van der Heijden

De Smaakspecialist, bekend van merken zoals Smaakt en BioToday, heeft Seamore BV overgenomen. Daarmee investeert het bedrijf in zeewier en breidt het assortiment uit. 

''Wij zijn ontzettend blij met de aanwinst van Seamore in ons portfolio. Het merk sluit perfect aan bij de strategie van de Smaakspecialist en het biedt de juiste uitbreiding van ons huidige assortiment onder de merken Smaakt, BioToday, RAW Organic Food en Consenza", zegt Pieter Dirven, oprichter van de Smaakspecialist, in een verklaring.

Seamore produceert verschillende levensmiddelen op basis van zeewier. Dat volgens de Smaakspecialist het eten van de toekomst is en wordt beschouwd als het meest duurzame voedsel op aarde. Het assortiment van Seamore bestaat onder meer uit zeewierchips, zeewier warps en zeewier pasta. De producten worden gemaakt van duurzaam geoogste zeewier uit de Atlantische Oceaan.

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Max van der Heijden

Max schrijft over de grondstoffenmarkten en alles wat daarmee te maken heeft. Zijn focus ligt vooral op granen, koffie en cacao. Ook is hij iedere ochtend vroeg uit de veren om de marktstarter op papier te zetten. Max houdt van koken, eten en reizen.

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden