Vion

Nieuws Vion

Leon Cupyers leidt varkensvleesdivisie Vion

23 Juni 2022 - Max van der Heijden2 reacties

Leon Cupyers wordt de nieuwe COO van de varkensvleesdivisie van Vion. Hij volgt John de Jonge op, die het bedrijf na dertig jaar gaat verlaten. De Jonge stopt per 1 september. 

"De Jonge heeft de afgelopen 3,5 jaar als COO Business Unit Pork, alsook in de jaren daarvoor, een belangrijke bijdrage geleverd aan ons bedrijf. Ik dank hem zeer voor zijn inzet, steun en inspanningen. Wij betreuren zijn besluit, maar wensen hem het allerbeste toe in zijn nieuwe baan'', zegt Vion CEO Ronald Lotgerink in het persbericht.

Over de opvolger zegt Lotgerink: ''Leon heeft in diverse functies ruime ervaring opgedaan binnen Vion. Zijn huidige rol als Director Business Development voor onze Business Unit Pork maakt hem tot een uitstekende opvolger die de business en de processen goed kent. Ik ben blij hem te mogen verwelkomen als lid van ons Executive Committee.''

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Max van der Heijden

Max schrijft over de grondstoffenmarkten en alles wat daarmee te maken heeft. Zijn focus ligt vooral op granen, koffie en cacao. Ook is hij iedere ochtend vroeg uit de veren om de marktstarter op papier te zetten. Max houdt van koken, eten en reizen.
Reacties
2 reacties
Tom 24 Juni 2022
Komt Vion zeker ten goede, mr. JdJ was geen leider en commutatief erg zwak. nieuwe COO L.C. zal het niet gemakkelijk krijgen moet veel oud zeer opknappen. begin bij de enorme overhead van Vion !
Hdh 7 Juli 2022
In de reactie van de Heer Tom kan ik horen dat hij weinig verstand heeft van zaken en leiding geven aan een bedrijf als VION.
Dus zeg ik waar is zijn oordeel op gebaseerd en waar komt oud zeer van dan.
U kunt niet meer reageren.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in en ontvang elke dag het laatste nieuws in uw inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden