Shutterstock

Nieuws Natural Spices

'Met sachets willen we het nog gemakkelijker maken'

7 September 2021 - Kimberly Bakker

Het assortiment van Natural Spices wordt uitgebreid met kruidensachets, op basis van 100% natuurlijke smaakmakers. "Met de toevoeging van sachets aan ons assortiment zetten we onze missie voort: het leven van consumenten nog gezonder en makkelijker maken, door middel van de kracht van smaak", meldt de kruidenproducent. Er worden vijf sachets voor maaltijden en vijf sachets voor dips toegevoegd aan het assortiment.

Natural Spices voegt vijf sachets voor maaltijden en vijf sachets voor dips toe aan het assortiment. Alle kruidenmixen bevatten biologische kruiden en specerijen. De maaltijdsmaken die op de markt gebracht worden, zijn 'Beautiful Biryani', 'Hurry Chicken Curry', 'The Magic of Marrakesh', 'Mamma Mia Macaroni' en 'Pablo's Perfect Tortilla'. Als dipsauzen introduceert het 'Holy Guacomole', 'Hum-mus do you love me?', 'Mamma Mia Bruschetta', 'Thesaloniki Tease' en 'You are my butter half'.

Gezondheid en gemak
Natural Spices zet in op productie zonder gewasbeschermingsmiddelen. "De kruiden en specerijen moeten zich zo natuurlijk mogelijk kunnen ontwikkelen", aldus Natural Spices. Naast het feit dat smaak belangrijk is, streeft het ook naar het leveren van een bijdrage op het gebied van gezondheid. "De mixen bevatten daarom geen toegevoegde suikers; in tegelstelling tot reguliere kruidenmixen." De uitbreiding van het assortiment sluit daarmee aan bij de missie van Natural Spices; het voor de consument nog gemakkelijker te maken.

"Onze retail business case klopt aan alle kanten: Nederlands product, biologisch, heerlijke smaken, uitstekende marge, vernieuwend. Reden te meer voor category managers en inkopers om hun bestaande assortiment eens tegen het licht te houden", aldus Olav van der Willik, Interim Retail Manager bij Natural Spices.

De sachets van Natural Spices moeten het de consument nog gemakkelijker maken.
Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is content coördinator bij Foodbusiness. In haar dagelijkse leven speelt sport een belangrijke rol en voeding is voor een optimale prestatie uiteraard van groot belang. Met analyses over bijvoorbeeld de grondstoffenmarkt, achtergronden bij het nieuws en interviews met startups geeft ze duiding aan de gehele ‘foodbusiness’.

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden