Bjoern Wylezich / Shutterstock.com

Nieuws FrieslandCampina

FrieslandCampina stelt supply chain officer aan

27 September 2022

FrieslandCampina breidt de raad van bestuur uit met een nieuwe functie. Met ingang van 3 oktober 2022 wordt David Cutter aangesteld als chief supply chain officer.

Cutter zal zich richten op technologische innovaties, procesvereenvoudiging en duurzaamheid van in de internationale toeleveringsketens van het bedrijf. De uitdagingen in de toeleveringsketen van de zuivelsector zijn de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen en FrieslandCampina lijkt daar met een speciale directeur nu extra aandacht aan te geven.

David Cutter is dertig jaar werkzaam binnen het management van supply chains. Eerder werkte hij bij grote bedrijven als PMI, SC Johnson en Diageo. Bij de laatste werkgever werkte hij zestien jaar lang, waarvan de laatste vijf jaar als president global supply & procurement en chief sustainability officer. "Met zijn kennis en ervaring op het gebied van supply chain-processen en met energie-efficiënte productietechnologieën kunnen we onze wereldwijde supply chain naar een hoger niveau tillen", zegt CEO van Friesland Campina Hein Schmacher in een persbericht.

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
foodbusiness.nl

Matthijs Bremer

Nieuws FrieslandCampina

Meer zuivelomzet, lagere winst Engro Pakistan

Nieuws Herfinanciering

FrieslandCampina trekt meer werkkapitaal aan

Nieuws Bedrijven

FrieslandCampina steekt in caseïnaten en stroom geld

Nieuws FrieslandCampina

FrieslandCampina's Duitse tak nog niet verkocht

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf u in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief