Vion

Nieuws Vion

Leon Cupyers leidt varkensvleesdivisie Vion

23 Juni 2022 1 reactie

Leon Cupyers wordt de nieuwe COO van de varkensvleesdivisie van Vion. Hij volgt John de Jonge op, die het bedrijf na dertig jaar gaat verlaten. De Jonge stopt per 1 september. 

"De Jonge heeft de afgelopen 3,5 jaar als COO Business Unit Pork, alsook in de jaren daarvoor, een belangrijke bijdrage geleverd aan ons bedrijf. Ik dank hem zeer voor zijn inzet, steun en inspanningen. Wij betreuren zijn besluit, maar wensen hem het allerbeste toe in zijn nieuwe baan'', zegt Vion CEO Ronald Lotgerink in het persbericht.

Over de opvolger zegt Lotgerink: ''Leon heeft in diverse functies ruime ervaring opgedaan binnen Vion. Zijn huidige rol als Director Business Development voor onze Business Unit Pork maakt hem tot een uitstekende opvolger die de business en de processen goed kent. Ik ben blij hem te mogen verwelkomen als lid van ons Executive Committee.''

Reacties
1 reactie
Tom Vrijdag 22:36 uur
Komt Vion zeker ten goede, mr. JdJ was geen leider en commutatief erg zwak. nieuwe COO L.C. zal het niet gemakkelijk krijgen moet veel oud zeer opknappen. begin bij de enorme overhead van Vion !
Reageer op dit artikel
Velden met een * zijn verplicht. Bij reageren gaat u akkoord met de algemene forumregels en mogelijke sancties bij overtreding.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf u in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief