Shutterstock

Nieuws Zuivel

A-ware neemt kaasrasper Noordhoek over

31 Mei 2022

Zuivelconcern Royal A-ware neemt Noordhoek Gerapte Kaas uit Bodegraven over. Daarmee wil het bedrijf de positie op de markt van geraspte kaas verder uitbreiden.

Noordhoek Gerapte Kaas is een familiebedrijf dat al langere tijd samenwerkte met A-ware. Hoewel A-ware haar belang in de Nederlandse geraspte kaas zo verder uitbreidt, is het private zuivelconcern in dit segment reeds een dominante speler is ons land. Het assortiment van Noordhoek is volgens een verklaring van A-ware anders en daarbij is het bedrijf ook actief in andere markten. De producten van Noordhoek gaan vooral naar bakkerijen, pizzafabrikanten, horecagroothandels en andere bedrijven binnen de levensmiddelenindustrie. De circa 50 medewerkers gaan over naar A-ware. 

Derde overname dit jaar
"Met de overname kunnen we producten aan ons assortiment toevoegen, waarmee we nog beter in kunnen spelen op de wensen van onze klanten", aldus Jan Anker, CEO van A-ware, in een verklaring. Over een overnamesom wordt niet gerept in het bericht. De overname van Noordhoek is alweer de derde dit jaar. Eerder nam A-ware twee zuivelbedrijven in België over. 

foodbusiness.nl

Wouter Baan

Wouter Baan is redacteur voor Foodbusiness. Hij volgt de grondstofmarkten op de voet en heeft hierbij de focus op dierlijke eiwitten als zuivel en vlees. Daarbij interviewt hij op regelmatige basis kopstukken uit de foodwereld.

Nieuws Melk

Schop de grond in voor bouw Kilkenny Cheese

Nieuws melk

Royal A-ware zet opnieuw flinke groeistap in 2021

Nieuws bedrijven

Van Ballegooijen van A-ware naar Van Loon

Nieuws Benoeming

A-ware lijft Wiebren van Stralen in

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf u in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief