Shutterstock

Nieuws Verpakkingsindustrie

PFF Group wil met Sirap UK assortiment diversifiëren

24 November 2021

Sirap UK, een onderdeel van het Italiaanse Sirap Group, is overgenomen door verpakkingsspecialist PFF Group. Dat maken beide partijen deze week bekend. Deze overname biedt PFF Group een mogelijkheid om het productassortiment te diversifiëren.

Voedselverpakkingsspecialist PFF Group heeft Sirap UK overgenomen. Met de overname van de Britse tak van de Italiaanse Sirap Group wil PFF Group het productassortiment diversifiëren. Ook hoopt het zo verder te kunnen verder groeien in de thermogevormde verpakkingsindustrie. "Deze investering vormt een belangrijk onderdeel van onze voortdurende groeistrategie", meldt managing director Kentor Robbins van PFF Group bij Food Manufacture. "Het is een enorme kans om een grotere verscheidenheid aan producten te produceren."

Het Britse familiebedrijf PFF Group is een van de grootste onafhankelijke producenten van voedselverpakkingen in het Verenigd Koninkrijk. Afnemers zijn onder andere supermarktketens, foodservicebedrijven, internationale voedselproducenten en AGF-bedrijven. PFF Group deed onlangs ook al een investering van £2 miljoen om een gezondheidsdivisie op te zetten.

foodbusiness.nl

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is content coördinator bij Foodbusiness. In haar dagelijkse leven speelt sport een belangrijke rol en voeding is voor een optimale prestatie uiteraard van groot belang. Met analyses over bijvoorbeeld de grondstoffenmarkt, achtergronden bij het nieuws en interviews met startups geeft ze duiding aan de gehele ‘foodbusiness’.
De (grondstof)prijzen zijn flink in beweging, de ontwikkelingen in de wereld volgen zich in rap tempo op. Duiding in crisistijd is essentieel om goed te kunnen anticiperen. Juist nu is het belangrijk om over gedegen, actuele informatie en data te beschikken. Met een abonnement van Foodbusiness kunt u gefundeerde bedrijfsbeslissingen nemen. Bekijk het aanbod

Nieuws Verpakkingen

Kraft Heinz stapt over op kartonnen ketchupfles

Nieuws Verpakkingen

Verpakkingsmaterialen blijven in prijs stijgen

Nieuws Verpakkingskosten

Productiekosten papier zijn nu écht een probleem

Nieuws Overname

Hollebeekhoeve komt in handen van Royal A-ware

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf u in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief