Shutterstock

Nieuws Verpakkingsindustrie

PFF Group wil met Sirap UK assortiment diversifiëren

24 November 2021

Sirap UK, een onderdeel van het Italiaanse Sirap Group, is overgenomen door verpakkingsspecialist PFF Group. Dat maken beide partijen deze week bekend. Deze overname biedt PFF Group een mogelijkheid om het productassortiment te diversifiëren.

Voedselverpakkingsspecialist PFF Group heeft Sirap UK overgenomen. Met de overname van de Britse tak van de Italiaanse Sirap Group wil PFF Group het productassortiment diversifiëren. Ook hoopt het zo verder te kunnen verder groeien in de thermogevormde verpakkingsindustrie. "Deze investering vormt een belangrijk onderdeel van onze voortdurende groeistrategie", meldt managing director Kentor Robbins van PFF Group bij Food Manufacture. "Het is een enorme kans om een grotere verscheidenheid aan producten te produceren."

Het Britse familiebedrijf PFF Group is een van de grootste onafhankelijke producenten van voedselverpakkingen in het Verenigd Koninkrijk. Afnemers zijn onder andere supermarktketens, foodservicebedrijven, internationale voedselproducenten en AGF-bedrijven. PFF Group deed onlangs ook al een investering van £2 miljoen om een gezondheidsdivisie op te zetten.

foodbusiness.nl

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is content coördinator bij Foodbusiness. In haar dagelijkse leven speelt sport een belangrijke rol en voeding is voor een optimale prestatie uiteraard van groot belang. Met analyses over bijvoorbeeld de grondstoffenmarkt, achtergronden bij het nieuws en interviews met startups geeft ze duiding aan de gehele ‘foodbusiness’.
Reageer op dit artikel
Velden met een * zijn verplicht. Bij reageren gaat u akkoord met de algemene forumregels en mogelijke sancties bij overtreding.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

Vestkorn Milling wordt onderdeel van DSM

Nieuws Bedrijfsovername

Vestkorn Milling wordt onderdeel van DSM

Archer Daniels Midland neemt Sojaprotein over

Nieuws Acquisitie

Archer Daniels Midland neemt Sojaprotein over

Gemaksverpakking zal terrein winnen

Nieuws Verpakkingsindustrie

Gemaksverpakking zal terrein winnen

Neerlands Glorie neemt Four Seasons Food over

Nieuws Neerlands Glorie

Neerlands Glorie neemt Four Seasons Food over

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf u in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief