Jumbo

Nieuws Jumbo

Frits van Eerd doet tijdelijk stap terug bij Jumbo

23 September 2022 - Max van der Heijden

Jumbo heeft in een kort persbericht laten weten dat algemeen directeur Frits van Eerd tijdelijk een stap terugdoet. Dit is volgens het bedrijf in het belang van Jumbo. Het maakt het voor Van Eerd mogelijk om zich te concentreren op zijn persoonlijke situatie. 

De Jumbo-topman werd vorige week dinsdag gearresteerd vanwege zijn betrokkenheid bij mogelijke witwaspraktijken. Inmiddels is hij weer op vrije voeten, hij is nog wel verdachte. 

In het persbericht laat Jumbo weten dat Van Eerd de komende tijd kan rekenen op de steun van zijn familie, de Raad van Commissarissen en het directieteam en dat zij het moeilijke besluit respecteren. 

Consequenties
Jumbo verwacht op korte termijn meer bekend te maken over de gevolgen van het terugtreden van de algemeen directeur voor de aansturing van Jumbo. Vooralsnog  neemt het directieteam de dagelijkse taken waar. 

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Max van der Heijden

Max schrijft over de grondstoffenmarkten en alles wat daarmee te maken heeft. Zijn focus ligt vooral op granen, koffie en cacao. Ook is hij iedere ochtend vroeg uit de veren om de marktstarter op papier te zetten. Max houdt van koken, eten en reizen.

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden